Open haard renoveren in regio Antwerpen

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Open haard renoveren Antwerpen

Uw open haard laat u het best renoveren door onze experts in regio Antwerpen. Als u thuis een open haard heeft, zult u merken dat dit veel sfeer en warmte in uw huis brengt, voornamelijk in de wintermaanden. Het is echter wel belangrijk om de open haard en de schouw regelmatig van onderhoud te voorzien en tijdig te renoveren indien nodig.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

 

Uw open haard indien nodig laten renoveren door onze experts in regio Antwerpen

Bij Muysers Techniek zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en vervangen van gas- en stookolie-installaties van merken als Vaillant, Radson en Viessmann. Zo helpen onze specialisten in Aartselaar, nabij Antwerpen, u graag bij het renoveren van uw open haard. Heeft u een probleem ontdekt of merkt u dat de open haard en/of de schouw al lange tijd niet van onderhoud is voorzien? Dan komen wij graag een keer bij u langs.

Laat ons uw open haard inspecteren

Voor zowel het renoveren als het herstellen van uw open haard in regio Antwerpen staan wij voor u klaar. Contacteer onze specialisten in Aartselaar door te bellen naar 0476 95 13 75 en maak een afspraak voor een grondige inspectie. Ook bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Muysers Techniek