Vaillant Wilrijk

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Vaillant Wilrijk

Op zoek naar een onderhoudsspecialist voor uw Vaillant ketel nabij Wilrijk? Geniet van goede service, die centraal staat bij Muyers Techniek. Met specialisaties in het herstel en het onderhoud van gasinstallaties en stookolie-installaties, zijn wij uw perfecte partner. Naast Vaillant service in de omgeving van Wilrijk, schakelt u ons ook in voor uw warmtepompen en zonneboilers. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

 

Uw Vaillant weer als nieuw met de service nabij Wilrijk

Onderhoud van apparatuur is van enorm belang. Zeker als u het nog lang wilt gebruiken. Bovendien is het veiliger voor u en de rest waar u mee woont. Door regelmatig onderhoud zorgt u namelijk dat de kans op brand of een lek klein blijft. Daarmee brengt u ook de kans op een storing in mindering. Wij verzorgen het onderhoud in de omgeving van Wilrijk voor condensatieketels van Viessmann, Vaillant en Weishaupt. Mocht u oudere toestellen hebben dan staan wij ook voor u klaar.

Milieuvriendelijke en duurzame keuze

Naast service nabij Wilrijk voor uw Vaillant voorzien wij u ook van de beste warmtepomp van Viessman. Dit is een milieuvriendelijke, duurzame en energiezuinige manier om water te verkrijgen én te verwarmen. Daarmee verdient u deze investering binnen no-time terug.

Schakel ons in voor onderhoud, plaatsing én herstelling

Met ons ruime aanbod zijn we altijd in staat u van de juiste service te voorzien. Wat kunnen wij voor u betekenen? Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0476 95 13 75. Uiteraard bent u ook welkom om langs te komen op de Boomsesteenweg 41-4 in Aartselaar.

Muysers Techniek