Open haard herstellen in regio Antwerpen

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Open haard herstellen Antwerpen

Uw open haard laat u bij problemen eenvoudig herstellen door onze experts uit Aartselaar, nabij Antwerpen. Muysers Techniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, herstellen en vervangen van gas- en stookolie-installaties van de merken Vaillant, Radson en Viessmann. Uw wensen, een goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service staan daarbij centraal.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

 

Uw open haard vakkundig laten onderhouden en herstellen in regio Antwerpen

Een open haard geeft natuurlijk een warme sfeer in huis, maar kan ook risico’s met zich meebrengen bij slecht onderhoud. Wilt u uw open haard graag van onderhoud voorzien of merkt u dat er gebreken zijn en wilt u deze gebreken laten herstellen door experts in regio Antwerpen? Dan zetten wij onze ervaring en expertise graag in om uw open haard weer helemaal veilig te maken. Heeft u geen open haard, maar wilt u bijvoorbeeld een cv-ketel laten plaatsen of uw ketel laten vervangen? Ook dan staan wij voor u klaar.

Ontdek de mogelijkheden en maak een afspraak

Bij Muysers Techniek bieden we diverse diensten aan in regio Aartselaar en Antwerpen, bijvoorbeeld het onderhouden van uw centrale verwarming of het herstellen van uw open haard. Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0476 95 13 75.

Muysers Techniek