Cv-ketel laten plaatsen

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Cv-ketel laten plaatsen

​​Voor een goed verwarmde woning kunt u het best een goede cv-ketel laten plaatsen. Hiervoor doet u het liefst beroep op vakkundige mensen met veel ervaring die het toestel optimaal kunnen installeren. U bent dan zeker dat uw centrale verwarming goed zal werken en u kunt tevens al uw vragen stellen aan de monteur ter plaatse. Bij Muysers Techniek kunt u uw cv-ketel gerust laten plaatsen door onze ervaren medewerkers uit Aartselaar.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

 

Een cv-ketel laten plaatsen door een deskundige onderneming

Als u een cv-ketel wilt laten plaatsen, rekent u bij ons op uitstekende service. Zo mag u ons altijd contacteren bij problemen of storingen. Wij werken daarbij enkel met cv-ketels van Vaillant, Radson of Viessmann, gezien onze uitgebreide kennis van deze merken. Onze monteurs werken al jaren met deze verwarmingsketels waardoor ze snel het probleem identificeren en oplossen. Als we een offerte opstellen, komen we ook altijd bij u langs om te kijken naar de situatie van uw woning en te luisteren naar uw wensen. Bij het plaatsen van uw cv-ketel sluiten we alles aan met koper, het optimale materiaal voor uw verwarmingsketel.

Een nieuwe cv-ketel nodig? Contacteer ons!

Heeft u thuis een cv-ketel staan die dringend aan vervanging toe is? Het laten plaatsen van een nieuwe cv-ketel door onze deskundige werknemers uit Aartselaar is in dat geval de beste oplossing. Neem daarvoor contact met ons op door te bellen naar 0476 95 13 75. U kunt ook contact met ons opnemen voor diverse andere diensten, zoals het herstellen van uw schouw of het renoveren van uw open haard.

Muysers Techniek