Uw centrale verwarming in Wilrijk

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Centrale verwarming Boom

​Zoekt u een firma die uiterst professioneel onderhoud uitvoert aan uw centrale verwarming in regio Wilrijk? Dan zit u altijd goed bij Muysers Techniek in Aartselaar. Onze expertise rijkt ver en dat betekent dat men bij ons kan aankloppen voor herstellingswerk, onderhoud en voor het vervangen van gas- en stookolie installaties. Ook het plaatsten van thermische zonnepanelen is voor ons geen probleem. Deze rusten op uw dak en kunnen water verwarmen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

 

Het beste onderhoud voor uw centrale verwarming in Wilrijk en omstreken

Bij Muysers Techniek hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud aan uw centrale verwarming in regio Wilrijk. Dit is zeer belangrijk werk gezien een niet goed werkende cv-ketel erg gevaarlijk kan zijn. Tevens is het zo dat wanneer wij uw centrale verwarming in de buurt van Wilrijk in topconditie houden, u veel geld bespaart op uw stookkosten. Wij werken alleen met de beste merken waarvan wij de meest courante wisselstukken op voorraad hebben:

Contacteer ons voor de beste service in Wilrijk

Wij staan in Wilrijk, Aartselaar en ver daarbuiten bekend om onze goede service en zorgvuldige manier van werken. Neem daarom contact met ons op via 0476 95 13 75 als u meer informatie wenst. Ook kunt u uw gegevens online achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Muysers Techniek