Viessmann onderhoud

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Viessmann onderhoud

Heeft u een Viessmann verwarmingsketel in huis, dan is het wettelijk verplicht om hier eens in de twee jaar onderhoud aan te laten verrichten. U kiest voor deze onderhoudsbeurt toch ook voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in verwarmingsketels van het merk Viessmann? Dan is Muysers Techniek de partner voor u! Dankzij onze jarenlange ervaring en extensieve voorraad aan onderdelen van de Viessmann verwarmingsketel, kunnen wij uw onderhoud en herstelling snel en met de nodige kunde realiseren.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Aartselaar?

Bel 0476-95 13 75

 

De Viessmann verwarmingsketel: voordelen van regelmatig onderhoud

Voor veel mensen is de voornaamste reden voor het onderhoud van aan hun Viessmann verwarmingsketel dat het bij wet verplicht is om dit eens in de twee jaar te laten doen. Sterker nog, veel mensen besluiten pas hun Viessmann verwarmingsketel te laten onderhouden op het moment dat herstelling aan hun ketel nodig is. Wist u echter dat het u ook vele voordelen biedt om regelmatig onderhoud te laten verrichten aan uw Viessmann verwarmingsketel? Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Zuiniger stoken;
  • Veiligheid;
  • Langere levensduur van het toestel;
  • Vermindering van storingskans.

Wanneer u Muysers Techniek inschakelt voor onderhoud aan uw verwarmingsketel, gaan wij te werk volgens een vast proces. Als eerste reinigen wij het toestel en stellen vast of er defecten zijn. Is dat het geval? Dan verzorgen wij herstelling van de defecten aan uw Viessmann verwarmingsketel. Tot slot voeren we metingen uit en zorgen we ervoor dat de verwarmingsketel weer correct is afgesteld. Zo houden wij uw cv-installatie in perfecte staat.

Stel uw vraag of maak een afspraak

Kiest u ervoor om een deskundige partner zoals Muysers Techniek in de arm te nemen voor onderhoud en/of herstelling aan uw Viessman verwarmingsketel? Of wenst u hier nog wat meer informatie over te hebben? Neem dan direct contact met ons op om al uw vragen te stellen of om meteen een afspraak te maken. U belt hiervoor naar 0476 95 13 75. Wij zijn u graag van dienst!

Muysers Techniek