Schouw renoveren in regio Antwerpen

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Schouw renoveren Antwerpen

Is uw schouw aan renovatie toe en wilt u deze laten renoveren door een professioneel bedrijf in de buurt van Antwerpen? Schakel dan de experts in van Muysers Techniek uit Aartselaar. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en vervangen van diverse gas- en stookolie-installaties en helpen u dan ook graag bij het renoveren van uw schouw in de omgeving van Antwerpen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

 

Uw schouw op deskundige wijze laten renoveren door specialisten nabij Antwerpen

Een open haard of kachel kan een mooie verfraaiing zijn van uw woning en bovendien meer warmte bieden in de winter. Het is dan wel belangrijk dat de open haard en de schouw regelmatig van onderhoud worden voorzien. Als deze onderdelen niet goed onderhouden worden, kan dit gevaarlijk zijn voor uw woning. Merkt u dat ze niet goed onderhouden worden? Dan helpen wij u graag verder. We onderhouden uw schouw in regio Antwerpen op professionele wijze en kijken of er eventueel een renovatie nodig is. Met onze expertise en jarenlange ervaring in het vak, bent u bij ons altijd verzekerd van een grondige inspectie en uitstekende service.

Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie

Merkt u dat uw schouw aan renovatie toe is en wilt u de schoorsteen door onze specialisten uit Aartselaar, nabij Antwerpen, laten renoveren of herstellen? Neem dan contact met ons op via 0476 95 13 75 en maak een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook bellen als u nog vragen heeft of als u meer informatie wenst over de renovatie van uw schouw in regio Antwerpen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Herman De Nayerstraat 1/unit 2
2550 Kontich
België

T: 0476 95 13 75
E: info@muyserstechniek.be

Muysers Techniek